Очищувач смоли Raifil Resin Cleaner

Raifil Resin Cleaner
Raifil Resin Cleaner
980.00
грн.
1000.00
грн.

Очищувач смоли Raifil Resin Cleaner 5 літрів - інноваційна рідина спеціально розроблена для очищення та відновлення іонообмінних смол у системах пом`якшення, знезалізнення, комплексного очищення, катіонування та аніонування. Ідеально підходить для очищення комплексних фільтруючих завантажень типу Мікс та Смарт. Дозволяє очищати іонообмінну смолу від заліза, марганцю, солей жорсткості, вапняних відкладень та інших солей, а також від деяких органічних з`єднань. розчином (у разі Н-катіонування). На 1 літр іонообмінної смоли додається 10-30 мл Resin Cleaner. Необхідно змішати Resin Cleaner із чистою (бажано дистильованою) водою у співвідношенні 1:5. Далі провести регенерацію, отриманим розчином. Після цього бажано провести ще одну сольову регенерацію. У випадку дуже забрудненої смоли, бажано затримати розчин Resin Cleaner у фільтрі на 20-40 хвилин. li>Діє виключно під час регенерації;

Очищає клапан і дистриб`ютори системи пом`якшення;
Нейтральна практично до всіх поверхонь;
Може використовуватися для видалення солей жорсткості та заліза у системах ультрафіолетового знезараження, у дистиляторах, льодогенераторах, зволожувачах, посудомийних машинах.

Технічні характеристики:

  • Об`єм: 5 літрів ;
  • Гарантія: 12 місяців;
  • Країна-виробник: Корея.

Магазин Аквахімпостач  надає можливість купити очищувач смоли Resin Cleaner 5 літрів від відомого бренду Raifil за вигідною ціною з нашого каталогу. Ми є офіційними дистриб`юторами JurbySoft, що гарантує якість продукції. Швидко доставимо очищувач смоли Resin Cleaner 5 літрів у Київ, Одесу, Дніпро, Харків, Львів та будь-яке інше місто України.