Меню
Меню

JurbySoft M431

Реагент широкого спектру дії для дезінфекції в системах зворотного осмосу.

Ефективний неоксидуючий біоцидний продукт широкого спектру дії для дезінфекції мембран та контролю зростання бактерій, грибків, водоростей.

JurbySoft M422
5200
грн.
7820
грн.
ПРИЗНАЧЕННЯ
JurbySoft® M431 – ефективний неоксидуючий біоцидний продукт широкого спектру дії для дезінфекції мембран та контролю зростання бактерій, грибків, водоростей та інших типів мікроорганізмів у системах зворотного осмосу.
ВЛАСТИВОСТІ
При експлуатації установок зворотного осмосу створюються сприятливі умови для зростання та розмноження мікроорганізмів (фільтрація бактерій, живильне середовище у вигляді неорганічних солей, органічні домішки та біологічні субстанції). Також сам матеріал мембран є живильним середовищем для водних мікроорганізмів. При експлуатації зростання мікробіології перешкоджає фільтрації, збільшує перепад тиску, знижує продуктивність установки та якість демінералізованої води. JurbySoft® M431 дезінфікує поверхню поліамідних та ацетат-целюлозних мембран, перешкоджає руйнівному біохімічному впливу мікроорганізмів, появі неприємного присмаку та запаху фільтрату, забезпечує продовження терміну служби мембран та знижує витрати на їх обслуговування.
JurbySoft® М431 – стабільний, нелетючий біоцид, що не формує піни, який не викликає корозії, не реагує з металами, гумою та іншими матеріалами, з яких виготовлено обладнання. Продукт може застосовуватися як у лужному, так і в кислому середовищі.
ПЕРЕВАГИ
• працює у широкому інтервалі рН;
• широкий спектр антибактеріальної дії;
• Дозволено для виробництва води питної якості;
• застосовується для всіх типів мембран;
• продовжує час експлуатації мембран;
• зручний у використанні.
ФІЗИЧНІ ДАНІ
Зовнішній вигляд зелена рідина
Активні речовини Ізотіазоліни
Щільність (20 º C) 1,03 ± 0,05 г/см3
рН (20ºC) 2,0 ÷ 4,0
Крапка замерзання - 2 ºС
Розчиняється у воді у будь-яких пропорціях
РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДОЗУВАННЯ
JurbySoft® M431 - це концентрований продукт, який за потреби можна розбавляти демінералізованою водою. Для постійної дезінфекції JurbySoft M431 вводиться шляхом пропорційного дозування на вхід установки в дозі 2 - 4 г/м3.
Для періодичної дезінфекції та промивки від біологічної субстанції використовується водний розчин (на основі фільтрату) продукту JurbySoft® M431 у пропорції 1:60. у разі підвищення біологічного забруднення фільтрату.
Промивання здійснюється за допомогою спеціальної ємності (поліпропілен, скловолокно), циркуляційного насоса та запірної арматури. Рекомендується витримувати мембрани протягом (20 ÷ 30) хвилин з подальшою циркуляцією розчину протягом від 1 до 2 годин при температурі до 40ºС. Тривалість та частота дезінфекції мембран залежить від їх забрудненості.
Рекомендації щодо дозування, а також підбір оптимального водохімічного режиму здійснюють фахівці Jurby WaterTech.

УПАКОВКА І ЗВЕРНЕННЯ
JurbySoft® M431 упакований у пластмасові бочки ємністю 26 кг (25 л), 62 кг (60 л), 215 кг (200 л), 1050 кг (1000 л).
JurbySoft® M431 є концентрованим продуктом, тому необхідно при використанні захисні окуляри та рукавички. Зберігати у звичайних складських приміщеннях при температурі 5 – 30 ОС, за нормальної вологості та гарної вентиляції.
JurbySoft® M431 зберігає свої властивості у закритій упаковці щонайменше два роки.


ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА ЗБЕРІГАННЯМ І ЗВЕРНЕННЯМ ВИКЛАДЕНА В ЛИСТАХ БЕЗПЕКИ НА ДАНИЙ ПРОДУКТ.
Отримати консультацію
Наша компанія пропонує кращі рішення підготовки та очищення води промислового і побутового призначення AquaFlow®
Вкажіть контакти та дізнайтеся про ексклюзивні умови
2023 Aquaflow™ Всі права захищені законодавством України. Використання інформації сайту допускається тільки за умовирозміщення посилання на джерело!