Меню
Меню

JurbySoft 24

Реагент, Деоксидант,

Внутрішньокотлова обробка води. Призначений для обробки поживної та котлової води парових котлів. Продукт використовується для контролю процесів кисневої корозії у котлах низького та середнього тиску.

JurbySoft 24
3650
грн.
3800
грн.
ПРИЗНАЧЕННЯ
JurbySoft® 24 – призначений для обробки поживної та котлової води парових котлів. Продукт використовується для контролю процесів кисневої корозії у котлах низького та середнього тиску. Максимальна робоча температура – 300°С, максимальний тиск – 40 Aтм.

ВЛАСТИВОСТІ
JurbySoft® 24 забезпечує зв'язування залишкового розчиненого кисню поживної води.
JurbySoft® 24 продукт виготовлений на основі каталізованого бісульфіту натрію і є потужним відновником кисню, дія якого виявляється вже за нормальної температури. Наявність каталізатора збільшує швидкість відновлення, дозволяючи повністю видалити розчинений кисень з живильної води. Сприяє умовам створення та підтримки захисної магнетитної плівки на поверхні металу.

ПЕРЕВАГИ
• швидко зв'язує розчинений у воді кисень;
• не впливає на якість пари;
• рідкий хімічний продукт, зручний у використанні;
• простий контроль за залишком сульфітів у казановій воді;
• виготовлений із сировини дозволеного управлінням їжі та ліків США (FDA 21-173.310) для застосування у харчовій та фармацевтичній промисловості.

ФІЗИЧНІ ДАНІ
Зовнішній вигляд рідини рожевого кольору
Активні речовини бісульфіт натрію, каталізатор
Щільність (200С) 1,25±0,05
pH 3,0÷4,5
Крапка замерзання -20С
Розчиняється у воді у будь-яких пропорціях


РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДОЗУВАННЯ
Необхідна доза реагенту залежить від кількості розчиненого кисню у поживній воді та необхідного рівня сульфітів у котловій воді.
JurbySoft® 24 дозується в концентрованому або розведеному м'якою водою за допомогою насоса-дозатора. Рекомендоване місце введення реагенту - на всмоктування поживного насоса, в нижню частину поживного бака або деаератора.
Контроль дозування забезпечується підтримкою в казановій воді залишку сульфіту на рівні 5-20 мг/л SO3. Інші параметри контролюються згідно з вимогами експлуатаційно-режимної картки.
JurbySoft® 24 сумісний з багатьма хімічними продуктами для обробки котлової води.
Рекомендації щодо дозування, а також підбір оптимального водохімічного режиму здійснюють фахівці Jurby WaterTech.

УПАКОВКА І ЗВЕРНЕННЯ
JurbySoft® 24 упакований у пластмасових бочках по 31 кг (25 літрів), 75 кг (60 літрів), 255 кг (200 літрів) або 1250 кг (1000 літрів) контейнерах.
JurbySoft® 24 є концентрованим продуктом, тому необхідно при використанні захисні окуляри та рукавички. Зберігати у звичайних складських приміщеннях при температурі 5 – 30 ОС, за нормальної вологості та гарної вентиляції.
JurbySoft® 24 зберігає свої властивості у закритій упаковці щонайменше один рік. Після розкриття упаковки слід використовувати протягом 4 тижнів
Отримати консультацію
Наша компанія пропонує кращі рішення підготовки та очищення води промислового і побутового призначення AquaFlow®
Вкажіть контакти та дізнайтеся про ексклюзивні умови
2023 Aquaflow™ Всі права захищені законодавством України. Використання інформації сайту допускається тільки за умовирозміщення посилання на джерело!