Система зворотного осмосу Formula Vody EL'AGUA 100 з помпою

Formula Vody
FLSRO100
12600.00
грн.

Прямоточна система зворотного осмосу Formula Vody EL'AGUA 100 ідеально підійде для попереднього очищення і підготовки питної води в будинках, загальноосвітніх, медичних та інших установах.

Система забезпечує ефективне видалення:

  • солей жорсткості та важких металів;
  • заліза;
  • хлору;
  • інсектицидів;
  • бактерій і вірусів.

Використання очищеної води після фільтра зворотного осмосу дозволить назавжди позбутися від накипу на стінках побутової техніки. Крім цього вода після зворотного осмосу є абсолютно безпечною і придатною для пиття, оскільки завдяки мембрані, через пори якої проходять лише низькомолекулярні речовини, очищена вода не містить залізо, солі жорсткості, нітрати, нітрити, сульфати, хлориди, аміак, віруси і бактерії. Вода, пропущена через систему зворотного осмосу, не має запаху. Таку якість очищення не може забезпечити жодна система водопідготовки.

Система відрізняється невеликими габаритами, що спокійно дозволить розмістити її на кухні.

Система складається з двох попередніх фільтруючих елементів, які видаляють зважені частинки, хлор і хлорорганічні сполуки з води. Потім мембрана зворотного осмосу, подібно найдрібнішому ситу, пропускає тільки молекули води і кисню, очищає воду від шкідливих домішок, включаючи бактерії і віруси, солі важких металів. Після мембрани зворотного осмосу вода надходить на пост-фільтр з брикетованим активованим вугіллям, щоб виключити можливість появи неприємного запаху.

Переваги:

  1. Прямоточна високопродуктивна система (16 л чистої води на годину).
  2. Наявність помпи підвищеного тиску дозволяє використовувати систему при низькому тиску (менше 3-х атмосфер) у водопроводі.
  3. Видаляє бактерії, віруси, солі жорсткості, важкі метали, пестициди та інші забруднювачі.
  4. Колби мають дві ущільнюючі гумки, а це додатковий захист від можливого протікання.

Ступені очищення систем зворотного осмосу EL'AGUA 100 з помпою:

  • 1-й ступінь - картридж зі спіненого поліпропіленового волокна. Очищає воду від суспензій, піску, глини і нерозчинних хімічних сполук крупніше 5 мкм.
  • 2-й ступінь - картридж вугільний, виготовлений з брикетованого вугілля. Очищає воду від хлору і хлорорганічних сполук, неорганічних домішок, бензолу, пестицидів і гербіцидів.
  • 3-тя ступінь - мембрана зворотного осмосу. Видаляє 99,8% всіх забруднень.
  • 4-й ступінь - пост-фільтр, виготовлений з активованого кокосового вугілля, який коригує смак і запах очищеної води, додає солодкуватий присмак, освіжає і освітлює її.

Комплектація:

  1. Фільтр.
  2. Набір картриджів попереднього очищення (2 картриджа).
  3. Набір картриджів тонкого очищення (мембрана і постфільтр).
  4. Кран очищеної води.
  5. Помпа.
  6. Комплект підключення.
  7. Інструкція.

При необхідності систему можна доукомплектувати накопичувальним баком.

Купити прямоточну систему зворотного осмосу Ви можете в нашому інтернет-магазині.