Система зворотного осмосу Formula Vody EL'AGUA 500 з помпою на рамі

Formula Vody
К3789
26600.00
грн.

Прямоточная система зворотного осмосу Formula Vody EL'AGUA 500 ідеально підійде для попереднього очищення і підготовки води в будинках, загальноосвітніх, медичних та інших установах.

Система забезпечує ефективне видалення:

  • солей жорсткості та важких металів;
  • заліза;
  • хлору;
  • інсектицидів;
  • бактерій і вірусів.

Перевагою використання даних систем є відсутність накипу на стінках побутової техніки, а це значно збільшує їх термін служби. Важливим плюсом використання очищеної води після зворотного осмосу є економія більш, ніж в 2 рази, миючих засобів і побутової хімії.

А ще ви можете бути впевнені у якості питної води, адже мембрана, як основний фільтруючий елемент системи, видаляє не тільки токсичні важкі метали та різного роду високомолекулярні забруднювачі, а ще й запобігає попаданню в очищену воду вірусів типу холери, гепатиту та бактерій групи кишкової палички.

Унікальність представленої системи полягає в її високій продуктивності (1560 л/день), але в той же час і компактними розмірами, яка спокійно поміститься на кухні.

Система складається з двох попередніх фільтруючих елементів, які видаляють зважені частинки, хлор і хлорорганічні сполуки з води. Потім мембрана зворотного осмосу, подібно найдрібнішому ситу, пропускає тільки молекули води і кисню, очищає воду від шкідливих домішок, включаючи бактерії і віруси, солі важких металів. Після мембрани зворотного осмосу вода надходить на пост-фільтр з брикетованим активованим вугіллям, щоб виключити можливість появи неприємного запаху.

Переваги:

  1. Прямоточна високопродуктивна система (65 л чистої води на годину).
  2. Наявність манометра для швидкої і зручної діагностики системи.
  3. Видаляє солі жорсткості, важкі метали, пестициди, бактерії, віруси і інші забруднювачі.
  4. Висока продуктивність системи завдяки помпі підвищеного тиску.
  5. Надійне розміщення та фіксація колб завдяки стійкій металевій рамі.
  6. Колби мають дві ущільнюючі гумки, а це додатковий захист від можливого протікання.

Ступені очищення систем зворотного осмосу EL'AGUA 500:

  • 1-й ступінь - картридж зі спіненого поліпропіленового волокна. Очищає воду від суспензій, піску, глини і нерозчинних хімічних сполук крупніше 5 мкм.
  • 2-й ступінь - картридж вугільний, виготовлений з брикетованого вугілля. Очищає воду від хлору і хлорорганічних сполук, неорганічних домішок, бензолу, пестицидів і гербіцидів.
  • 3-тя ступінь - мембрана зворотного осмосу. Видаляє 99,8% всіх забруднень.
  • 4-й ступінь - пост-фільтр, виготовлений з активованого кокосового вугілля, який коригує смак і запах очищеної води, додає солодкуватий присмак, освіжає і освітлює її.

Комплектація:

  1. Фільтр.
  2. Набір картриджів попереднього очищення (2 картриджа).
  3. Набір картриджів тонкого очищення (мембрана і постфільтр).
  4. Кран очищеної води.
  5. Помпа.
  6. Комплект підключення.
  7. Інструкція.

Купити прямоточну систему зворотного осмосу Ви можете в нашому інтернет-магазині.