JurbySoft DS1

JurbySoft DS1
JurbySoft® DS1 - призначений для хімічної очистки поверхонь парових та водогрійних котлів, теплообмінного обладнання від карбонатних і залізоокисних відкладень.

Продукт на основі соляної кислоти. Містить інгібітори корозії, диспергент, ПАРи, комплексоутворювач.


JurbySoft® DS1 – комплексний продукт, призначений для хімічного очищення поверхонь парових та водогрійних котлів, теплообмінного обладнання від карбонатних та залізистих відкладень.

ЗАСТОСУВАННЯ
JurbySoft® DS1 – концентрат, з якого готується робочий розчин для промивання шляхом розведення його з водою. Ступінь розведення залежить від товщини відкладень, їх інтенсивності, щільності та температури (зазвичай використовуються розведення у співвідношенні 1:5 – 1:10). Присутність інгібітора запобігає агресивному впливу соляної кислоти і дозволяє проводити процес відмивання без пошкодження структури металу.

JurbySoft® DS1 – розчиняє карбонатні та залізисті відкладення з поверхонь сталевих та мідних сплавів, а інгібітор, що входить до складу, запобігає агресивному впливу НСl. Активні речовини прискорюють процес відмивання, що дозволяє видалити щільніші і важко розчинні опади. Диспергент не дозволяє відмитим відкладенням знову осідати (особливо в місцях поганої циркуляції). Протиспінюючий компонент, запобігає рясному спінювання робочого розчину, запобігаючи утворенню "мертвих зон" і дозволяючи повністю очистити поверхні теплообмінників.
Підігрітий до температури (45÷50)ºС робочий розчин зменшує час відмивання та покращує її якість. Тривалість процесу від 2 до 24 годин при постійній циркуляції робочого розчину. Про час закінчення промивки можна судити з стабілізації параметрів: рН миючого розчину, або падіння тиску на теплообміннику.

Примітка:
• Робочий розчин після промивання перед скиданням у дренаж необхідно обробити відповідно до чинного в цій країні законодавства (нейтралізувати лугом або содою до рН 6–7, розбавити водою). Очищені поверхні ретельно промити водою до нормалізації рН і пасивувати. Для пасивації можна використовувати розчин концентрату JurbySoft DG1 або розчином лугу NaOH за методикою.
• помутніння продукту не означає зміни його якості.
• JurbySoft® DS1 не використовується для обробки алюмінієвих, оцинкованих покриттів та поверхонь із нержавіючої сталі.

УПАКОВКА І ЗВЕРНЕННЯ
JurbySoft® DS1 упакований у пластмасових бочках ємністю 25 літрів (27 кг), 60 літрів (65 кг), 200 літрів (220 кг) або 1000 літрів (1100 кг) контейнерах.
JurbySoft® DS1 зберігає свої властивості у закритій упаковці щонайменше один рік. Продукт зберігати в закритій упаковці окремо від харчових продуктів, уникати контакту з лугами та оксидантами.
JurbySoft® DS1 – кислотний концентрат, тому вимагає дотримання наступних запобіжних заходів – захисні окуляри, рукавички, спец. одяг. При попаданні на шкіру і очі промити водою, при необхідності, звернутися до лікаря.